Të Shtunen me 10 Shkurtë 2018

0

 

Të Shtunen me 10 Shkurtë 2018 me fillim nga ora 21:00, në Diskotekën BOLEROS do t’ju argëtojn,Xeni, Leta, Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Erkan Musliu,Xheraldina Berisha dhe Grupi Triola

Përsëri edh një natë interesante me muzikë dhe këngë speciale.  Eja dhe kalo mirë me ne. Ju mirëpresim si gjithmonë. E jauja, BOLEROS.

  • Orkestra : Grupi TRIOLA
  • Këngëtarët :  Bekim Kumanova, Erkani, Xheraldina Berisha
  • DJ’s : DJ Jaz
  • Mysafir special :Xeni, Leta, Valbona Spahiu

Hyrja çdo të PREMTE për të gjithë është FALAS.
Hyrja çdo të SHTUNË kushton 20CHF (Hyrja për FEMRA deri ora 23:00h është falas).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here